Pēc ilgāka pārtraukuma Soira atsāk meistarklašu nodarbības. Ņemot vērā to, ka daudzi mūsu sekotāji interesējas, kā mājas apstākļos pagatavot fermentētus piena produktus, dalīsimies zināšanās un pieredzē.
Šobrīd pieteikušies (12.novembris) | 6 /8 |
Vēlies Ziemassvētkos pārsteigt draugus ar pašgatavotu īstu sieru? Pievienojies meistarklasei piektdien, 24.novembrī, plkst 15:00 Kas ir un kas nav siers. Sieru klasifikācija. Ko var un ko nevar pagatavot mājas apstākļos. Siera sastāvs. Kas sieru padara par sieru jeb kāpēc nogatavināšana ir svarīgāka par "vārīšanu". Šo un daudz ko citu uzzināsiet nodarbībā, kā arī iemācīsieties gatavot kādu no siera veidiem.
Pieteikšanās: soira@soira.lv
Dalības maksa EUR 59.- vienam dalībniekam Maksimālais dalībnieku skaits - 10 cilvēki
Comments